Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@16:32:33 GMT

«گل‌های گرمسیری» به‌ آی‌فیلم می‌آید

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۷۰۰۸

«گل‌های گرمسیری» به‌ آی‌فیلم می‌آید

سریال تلویزیونی «گل‌های گرمسیری» به‌کارگردانی محمدمهدی عسگرپور، از ۲۵ شهریور در آی‌فیلم فارسی پخش می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، سریال «گل‌های گرمسیری» محصول سال ۱۳۸۷ شبکه یک سیما، از پنجشنبه ۲۵ شهریور، هر شب ساعت ۲۱ مهمان آی‌فیلمی‌ها می‌شود.

فیلم‌نامه «گل‌های گرمسیری» توسط محمدمهدی عسگرپور نوشته شده است و در خلاصه داستان آن آمده است: تعطیلی دانشگاه‌ها قبل از شروع جنگ تحمیلی باعث پراکنده شدن تعدادی از دانشجویان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان ناهید و رسول که قصد ازدواج با هم را دارند با شروع جنگ از یکدیگر جدا می‌شوند. رسول برای دفاع از وطن عازم زادگاهش خرمشهر می‌شود و ناهید برای یافتن او موانع زیادی را پشت سر می‌گذارد، اما رسیدن دوباره‌ی این دو به یکدیگر سرآغاز ماجراهایی تازه است...

محمدصادق جلالی، تهیه‌کننده گل‌های گرمسیری است و بازیگرانی چون اشکان خطیبی، آتیلا پسیانی، بهنوش طباطبایی، روناک یونسی، عمار تفتی، مریم بوبانی و مهدی ساکی در این اثر به ایفای نقش پرداخته‌اند.

بازپخش این سریال را می‌توانید هر روز در ساعت‌های ۰۵:۰۰ و ۱۳:۰۰ تماشا کنید.

کد خبر 520170

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فیلم سریال تلویزیونی سریال شبکه آی فیلم برنامه های تلویزیونی شبکه های سیما شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گل های گرمسیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۷۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات حلزونی که مثل تانک حرکت می‌کند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ در سال‌های اخیر مهندسان طیف گسترده‌ای از ربات‌ها را طراحی کرده‌اند؛ از ربات‌های پرنده تا شناگرهایی که اکثرشان می‌توانند در طبیعت و حتی مکان‌های صعب‌العبور حرکت کنند. اما محققان دانشگاه هنگ کنگ در چین ربات‌هایی طراحی کرده‌اند که در فضای سه‌بعدی حرکت می‌کنند؛ در حالی که ربات‌هایی که راه می‌روند یا غلت می‌زنند یا می‌خزند به 2 بعد محدود می‌شوند.

نتیجه رباتی است شبیه یک حلزون با پوسته‌ای فلزی و زنجیری که به آن اجازه می‌دهد حرکت کند. در عمل، شبیه یک تانک دوران جنگ جهانی اول است، اما چیزی که این ربات حلزون مانند را متمایز می‌کند، مکنده جمع شونده‌ای است که بین دانه‌های زنجیر آن قرار می‌گیرد و به ربات اجازه می‌دهد به ربات دیگر بچسبد.

چندین ربات می‌توانند با استفاده از فنجان مکش به پوسته ربات جلویی بچسبند و قطاری را تشکیل دهند. آنها همچنین می‌توانند پله‌هایی ایجاد کنند که به همنوعان خود اجازه می‌دهد از آنها بالا بروند. از آنجایی که هر یک از ربات‌ها پردازنده مخصوص به خود را دارند، می‌توانند به تنهایی یا با دیگران کار کنند. هنگام کار با یکدیگر، ربات‌ها با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و به هماهنگ کردن فعالیت‌ها کمک می‌کنند.

این تیم تحقیقاتی می‌گوید که این زنجیرها به ربات‌ها اجازه می‌دهند تا در سطوح مختلف، هم صاف و هم ناهموار حرکت کنند. همچنین آهنرباهایی در مسیرها تعبیه شده است که به ربات‌ها کمک می‌کند تا برای ایجاد پله‌ها یا ساختارهای دیگر از روی یکدیگر بالا بروند. هنگامی که آنها در جایگیری صحیح قرار گرفتند، مکنده را برای محکم نگه داشتن آن مستقر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: حلزون روباتیک میکروپلاستیک‌های اقیانوس را جارو می‌کند

این ربات‌ها هم می‌توانند به‌طور مستقل حرکت کنند، هم از پله‌ها به صورت دسته جمعی بالا بروند و حتی مانند مورچه‌ها هنگام تشکیل پل، از شکاف‌ها عبور کنند. در حال حاضر این ربات‌ها از راه دور کنترل می‌شوند، اما محققان امیدوارند ربات‌ها در نهایت بتوانند به طور مستقل کار کنند. این تیم معتقد است که می‌توان از آنها در تحقیقات میدانی، انجام جست‌وجو و نجات، یا حتی در ماموریت‌های فضایی به عنوان کاوشگر سیاره‌ای استفاده کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229871 برچسب‌ها کشور چین

دیگر خبرها

  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • بازدید رئیس رسانه ملی از طرح سامانه گرمسیری مهران
  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • طرح سامانه گرمسیری ایلام مصداقی از توانمندی های جوانان است
  • واکنش رسول خادم به تغییر نام ورزشگاه تختی به لُرآرنا
  • عکس | واکنش رسول خادم به تغییر نام ورزشگاه تختی به لُرآرنا
  • ربات حلزونی که مثل تانک حرکت می‌کند
  • درخواست جالب از علیرضا دبیر درباره رسول خادم
  • ماجرای اختلاف علیرضا دبیر با رسول خادم / فیلم
  • کلوپ هنوز ناراحت است که چرا این ستاره را نخرید